onsdag 23 februari 2011

OS Kandidater?

Den här veckan har vi dragit igång med en ny grej - Games and Sports.
Varje eftermiddag kring 15.30 går vi med en klass åt gången till en stor gräsplan som ligger en bit utanför skolan. Där får barnen öva på distanslopp och korta sprintlopp. Tjejerna får springa 10 varv runt planen och killarna 13 varv. Det som känns skönt är att det inte är vi som har huvudansvaret, utan det är en speciell lärare - teacher Richard. Vi är mest där för att hjälpa till när det behövs, och heja på barnen.
Vilka barn! Vi är så imponerade som orkar springa i denna hetta utan att stupa. Även om vi två hade varit toppform hade vi inte fixat att springa i denna hetta och på denna höjd.

Denna vecka görs uttagning till skollaget, vad vi har förstått. Det är en ära att få vara med i skollaget så alla kämpar på hårt.

Tisdags kvällen spenderades på skolgården med ett antal nyfikna barn.Vi lärde dom olika klapp lekar och hade bara en bra stund.
Vi börjar få mer kontakt med vissa barn och vi börjar kunna namnen på dom.





Vi vill bara  förtydliga, vi har fullt upp att jobba på vårat projekt, Vi har gympa lektioner på förmiddagen och Games and Sports på eftermiddagen. Många projekt som man jobbar på är man kanske 5-8 timmar om dagen på sen beger man sig till sitt boende som inte är på projektet och på så sätt får man paus. Men vi bor på vårat projekt, vi bor på skolan med resten av personalen, vi är  på vårat projekt 24 timmar om dygnet 6 dagar i veckan förutom 1 dag då vi har 10 timmar som vi kan  göra vad vi vill med. Och tro mig gott folk det är ingen lätt uppgift att vara jämt och ständigt på projektet men vi gör det med glädje!

4 kommentarer:

  1. hej å hå va kul att läsa detta skulle va kul att va hos er på träningsläger ,här - 20-- 30 hela tiden så är på löpband på gym ganska segt å stå å stirra i en glas vägg igår sprang jag 15 km
    ha de så bra mina vänner ,vi hörs
    kickos pappa

    SvaraRadera
  2. aLLTID KUL ATT LASA FRAN ER OCH DENNA GANG KORT AV ER BADA .KRAM MA MU KARINA

    SvaraRadera
  3. Hej och det är nice att höra att ni bor med personalen på projekten och är glada att göra så. En fråga bara; Ni leker med barn och de har det roligt med er, men vad händer om projektet tar slut? Blir det samma sak med glädjen? Tar det slut oxå?
    Tilfällig glädje som blir goda minnen? How are you going to remember these days in future? What words would you use to describe it when you are back home? How would you evalute your journey in after hand? These are the questions you are gonna have to answer back home, it does not matter what one says, but it does matter what one believes. Happy days, blod droppar, orka springa i hettan, hiv, glada barn, aga...
    I am sorry if you find me tense.
    MVH
    ...

    SvaraRadera
  4. Kul med lite bilder. Ni kommer komma hem med en viktig livserfarenhet!

    Här var det -29 imorse.

    SvaraRadera