onsdag 2 februari 2011

"Den sista nattvarden"

Nu befinner vi oss på Arlanda och äter vår sista måltid, på Mcdonald´s. Kanske inte världens bästa val, men här finns internet. Mycket viktigt!

Nattens höjdpunkt var när Kickos kusin Kevin spelade oss ett spratt. Kl 3.00 gick hans alarmklocka igång. 5 min senare gick även hans musikspelare igång med någon jobbig hårdrock. Hanna säger surt "dra ut kontakten" Kicko svarar i panik "jag hittar den inte!". Efter några försök att koppla bort batteriet, som satt som sten, tar hon i med våld och drar i sladden och alarmet slutar gå. Det var en "otroligt" spännande natt!

Hittills har vi tagit oss till Arlanda och checkat in vårat bagage. Det var självincheckning som gällde så vi försökte få platser bredvid varandra och vi trodde att vi lyckades men när vi sedan fick våra biljetter så satt vi inte i närheten av varandra. Som tur var var det en väldigt hjälpsam kvinna där man lämna bagaget som fixa så att vi åker hand i hand ända till Nairobi. Det var dagens drama för idag.

Detta blir vårt sista inlägg i Sverige och sedan blir det inlägg från självaste Afrika. Förhoppningsvis kan vi göra ett inlägg imorgon, men vi ber er att vara tålmodiga.

Hej då vintern, hej då kylan, hej då Sverige!



/Hanna och Kicko

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar