söndag 27 mars 2011

Åskoväder

Regnperioden är igång för fullt och det åskar nästan varje dag. Det regnar mycket men små perioder på någon timme eller två sen tittar solen fram. Men inatt var det det värsta ovädret hittills. Vi vakna 02.30 av att det blåste och regna så fasligt mycket, på det blixtrade och dundrade så vi trodde att huset skulle gå sönder. Det höll oss vakna en bra stund innan det avtog men fortsatte i små skalor. På morgonen när vi klev ut ur vårt skjul såg vi att Matoke träden hade fått offra sitt liv i denna storm (vi var inte så jätteledsna för det). Vi pratade med nunnorna och dom hade också vaknat på natten och börjat be böner för att det var ett sådant oväder, i barmens sovkorridorer hade man hört barnen sjunga och bett böner för att dom var så rädda. Så vi var inte dom enda som var vakna och rädda. Men vi lever och är tacksamma för regnet.

4 kommentarer:

  1. Va trevligt att läsa eran blogg.Läser det ni skriver många gånger.Kramar från mamma Karina

    SvaraRadera
  2. Härligt att höra från er igen efter en tids uppehåll.Tur att ni klarade er så bra från ovädret i natt, hoppas nästa natt blir lugnare!
    Kram,Mutti

    SvaraRadera
  3. laser axa manga ggr har i thailand e de oxo regnperiod 2 tim sol hithills men joggar och tranar i hettan kul ha de gott PAPI

    SvaraRadera
  4. Ska ni plantera ett matoke träd oxå?
    Ha det bra
    Hoppas to see you back home and listen to your stories
    MVH
    ...

    SvaraRadera